SC Administrația Domeniului Public organizează, în data de 05.06.2018, începând cu ora 12.00, la sediul SC ADP SA Oradea, o licitație publică cu strigare pentru închirierea spațiului comercial situat în Centrul de Afaceri Rogerius – Tronson I. Spațiul are o suprafață totală de 285 mp, fiind format (structurat) pe trei loturi, având următoarele suprafețe:

- Lotul 1 – 101 mp;

- Lotul 2 – 101 mp;

- Lotul 3 -  83 mp.

Destinația spațiului comercial este pentru activități de comerț produse farmaceutice, servicii bancare, intermedieri financiare, activități de asigurări și fonduri de pensii; comerț componente și echipamente electronice și de telecomunicații, a calculatoarelor, unităților periferice și software.

Licitația se va desfășura pe fiecare lot în parte. Prețul de pornire a chiriei lunare, pentru folosința spațiului comercial/lotului, este de 270 lei/mp/lună, la care se adaugă TVA, înmulțit cu suprafața lotului/loturilor atribuite sau a întregii suprafețe.

Regulamentul de funcționare privind procedura de licitație se poate procura de la sediul SC ADP SA. Informații suplimentare se pot obține la telefon nr. 0733/055.526.