În minivacanța de Rusalii, Aquaparkul Nymphaea Oradea, Grădina Zoologică, precum și celelalte unități din subordinea Administrației Domeniului Public (ADP) Oradea, vor avea program normal de funcționare. Mai mult, Ștrandul Ioșia, care în mod normal este închis în ziua de luni, a doua zi de Rusalii zi va fi deschis.

Aquaparkul Nymphaea va fi deschis între orele 10 - 22, casieria urmând să funcționeze până la ora 21.00. Bazinul olimpic de înot are program de funcționare zilnic, între orele 6.00 – 9.30 (ora 9.00, la casierie).

Pentru acces garantat, Administrația Domeniului Public recomandă achiziționarea biletelor online, accesând linkul: www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete.

De menționat că, începând din acest weekend și până la reînceperea anului școlar, în 9 septembrie 2019, nu vor mai fi disponibile biletele pentru 3 ore, ci doar biletele de la ora 17, în limita stocului disponibil.

În minivacanța de Rusalii, Ștrandul Ioșia va avea program normal de funcționare, fiind deschis între orele 8 – 20 (ora 19, la Casierie), chiar și luni, zi în care de regulă este închis.

Grădina Zoologică poate fi vizitată zilnic între orele 9 – 19 (ora 18, la casierie). Program normal de funcționare vor avea și celelalte unități din subordinea ADP Oradea, și anume piețele, Cimitirul Municipal și Adăpostul Grivei. 

Loredana Buz
Consilier relații publice ADP Oradea
Tel. 0771/355.388