În această toamnă, Termoficare Oradea S.A., la propunerea Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, s-a decis să extindă sfera activităţilor de voluntariat în care se implică şi să îşi facă debutul în activităţi cu caracter social. Angajaţii Termoficării şi-au dorit ca de această dată să "planteze" zâmbete pe feţele copiilor de la Creşa nr. 14, situată pe str. Iuliu Maniu din Oradea.

Astfel, angajaţii Termoficării Oradea S.A. au amenajat un loc de joacă pentru copii în curtea creşei, unde aceştia să îşi poată petrece timpul jucându-se în aer liber.

În vederea amenajării spaţiului s-au achiziţionat tobogane, leagăne şi căsuţe de lemn pentru a asigura o diversitate de activităţi de recreere pentru copii iar pentru siguranţa acestora s-a pus un covor de 120 m² de plăci din cauciuc astfel ca aceştia să se poată juca în voie fără a prezenta vreun pericol de accidentare.

"Considerăm că şi prin activităţi de această natură conlucrăm spre îndeplinirea scopului societăţii noastre: Dezvoltare durabilă. Grijă pentru viitor. Ne propunem o implicare mai activă în activităţi de voluntariat şi vrem să "plantăm" cât mai multe zâmbete prin acţiunile noastre!", a declarat dl Stănel Necula, directorul Termoficare Oradea.

Mai mult, pe lângă preocuparea permanentă pentru îmbunătăţirea continuă a serviciilor furnizate, Termoficare Oradea S.A. îşi propune să continue acest tip de activităţi şi pe viitor, pentru ca astfel să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor oraşului Oradea, nu doar prin activităţi de plantare a arborilor cu care deja ne-am obişnuit, ci şi prin activităţi cu caracter social.

Directorul DAS Oradea, Arina Moş, salută debutul colegilor de la Termoficare Oradea în acţiuni sociale şi le mulţumeşte pentru amenajarea locului de joacă exterior atât de important în dezvoltarea armonioasă a copiilor noştri.