În deschiderea Târgului de Crăciun Oradea, roata - carusel va funcţiona cu toate luminile aprinse, pentru întregirea atmosferei magice, dar aceasta nu se va roti şi nu va putea fi încărcată momentan cu "pasageri".

Venită pentru prima dată în România, roata-carusel, vedeta Târgului de Crăciun, a început procesul de autorizare pentru funcţionarea în condiţii depline de siguranţă, din momentul în care a ajuns în ţară.

Deoarece producătorul slovac al instalaţiei nu a transmis până în acest moment toate documentele necesare autorizării, în acest sfârşit de săptămână roata nu va putea fi pusă în funcţiune. Conform legislaţiei în vigoare, chiar şi în condiţii tehnice optime, cum este roata din Piaţa Unirii, fără documentaţia completă de la producător nu poate primi autorizaţia de funcţionare ISCIR.

Depunem toate eforturile pentru a primi în cel mai scurt timp documentaţia ştampilată şi avizată de producător şi a o traduce, astfel încât săptămâna viitoare vizitatorii Târgului de Crăciun din Oradea să se poată bucura de o privelişte şi o experienţă unică. 

Punem pe primul plan respectarea prevederilor legale în domeniu şi siguranţa vizitatorilor din târg, motiv pentru care am luat dificila decizie să închidem instalaţia în acest sfârşit de săptămână până când toate documentele sunt conforme cu prevederile legale. Ne cerem scuze pentru inconvenienţă şi vă aşteptăm la programul şi atmosfera minunată a Târgului de Crăciun din Oradea. 

Vă mulţumim.  

Visit Oradea