Nu ştim care sunt trăsăturile pe care tu le apreciezi la marca Audi, însă de această dată pregăteşte-te să fii cucerit.

Omul zilelor noastre e tot mai complex, dorindu-şi să aibă un produs care să îi satisfacă tot mai multe dintre nevoi. Şi astfel s-au creat şi maşinile SUV. Dar pentru un segment de şoferi, SUV-ul nu a fost suficient. Ei îşi doreau mai mult.

Şi-au dorit o maşină pe care să se poată baza la drum lung şi în oraş, să emane putere, dar să aibă şi un estetic care să cucerească. Pe gustul lor, Audi a creat Q3 Sportback. Modelul îmbină designul estetic, cu detaliile emoţionale, specifice modelelor coupé, la care adaugă forţa şi caracterul funcţional specific SUV-urilor. Gama largă de dotări de infotainment şi conectivitate, precum şi dotarea standard asigură distracţia maximă în orice călătorie.

Sigur pe sine, extrovertit, sportiv, acestea sunt trăsăturile principale ale modelului Audi Q3 Sportback. Partea frontală este dominată de grila Singleframe de mari dimensiuni, cu designul octogonal specific, precum şi de prizele de aer laterale. Din profil se remarcă silueta atractivă de coupé. Linia alungită cu eleganţă de la nivelul umerilor creionează forma de bază a automobilului şi îi accentuează sportivitatea elegantă. În spate atrage atenţia linia cursivă descendentă a plafonului, luneta joasă şi blocurile optice spate cu contururi tăioase. Datorită liniilor noastre flexibile de echipare, aveţi la dispoziţie numeroase opţiuni de personalizare a exteriorului.

În plus, producătorul adaugă şi cea mai nouă generaţie de sisteme de infotainment, din clasa premium de lux, şasiul sport care oferă tracţiune optimă şi oportunitatea de a decide singuri design-ul interiorului.

Binenţeles, toate acestea sunt descrieri şi detalii însă cel mai bine e să vă convingeţi singuri. Noul Audi Q3 Sportback vă aşteaptă în showroom D&C Oradea, Calea Clujului 289. Consultanţii de vânzări vă aşteaptă luni – vineri între 9 -18, sâmbăta între 10 – 14.

(Advertorial)