Intersecţia bulevardului Magheru cu Parcul Traian din Oradea a fost, din nou, locul producerii unui accident rutier. Două maşini au fost serios avariate, după ce s-au ciocnit luni seară, puţin înainte de miezul nopţii.

Potrivit martorilor, un Audi A3 care venea dinspre magazinul Crişul, pe drumul prioritar, a intrat în plin într-un Peugeot 307 CC care venea dinspre Aleea Ştrandului şi era obligat să cedeze trecerea, dar nu s-a asigurat, intrând în plin în intersecție.

Ca norocul, nicio persoană nu a fost rănită în urma evenimentului rutier, însă cele două autoturisme au avarii grele, partea din față fiindu-le distrusă.

Ambele mașini au număr străin. Sursele BIHOREANULUI spun că Audiul abia ce fusese adus în țară din Germania prin Vama Borș, de către un vasluian, iar Peugeotul era condus de un cetățean francez.

După cum BIHOREANUL a mai scris, intersecţia cu pricina este una dintre cele mai periculoase din oraş, vizibilitatea fiind redusă pentru şoferii care vin dinspre Hotel Continental.

În momentul producerii evenimentului rutier, semaforul funcționa intermitent, însă chiar şi în timpul zilei în zonă este foarte greu să te asiguri. Acesta este motivul pentru care acolo au loc foarte multe tamponări. Luna trecută, de exemplu, trei maşini au fost serios avariate, iar o persoană a fost rănită, după ce un Opel care venea dinspre hotel a forţat culoarea roşie a semaforului.

Citiţi articolul ”Accident cu 3 maşini pe Magheru: Un Opel izbit de un altul s-a răsturnat peste un Audi! (FOTO / VIDEO)