Una dintre cele mai în vogă cântăreţe ale momentului, Feli, a făcut spectacol, duminică seară, la ERA Park Oradea. Cu toate că publicul nu a fost unul foarte numeros - câteva sute de oameni - Feli a ştiut cum să fie aproape de spectatori.

Jovială şi foarte talentată, artista a însufleţit orădenii vorbind "ardeleneşte", ea fiind din Sebeş, judeţul Alba, iar oamenii au fost alături de ea. Printre cele mai aclamate piese au fost, cum era de aşteptat, cea mai recentă, "Acasă", şi "Creioane colorate", care i-a "prins" mai ales pe cei mici.

"Cineva să vină s-o ieie pe copila asta de-aicea, că-mi ia locul de muncă! Tu, tu vrei să mor de foame? Ia nu mai cânta aşa frumos!", i-a spus, glumind, cântăreaţa unei tinere din primul rând, care a interpretat impecabil un refren.

Cea mai spectaculoasă parte a concertului a fost la final, când Feli i-a avertizat pe spectatori că va încinge o "horă rock". Artista s-a dezlănţuit, cântând, acompaniată de tobe şi de chitare "furioase", piesele Mariei Tănase "Cine iubeşte şi lasă", "Ciuleandra" sau "Bun îi vinul ghiurghiuliu". Apoi, a coborît în public, încercând să-i prindă pe copiii şi adolescenţii din faţa scenei într-un fel de horă. A rămas, însă, în mijlocul lor, iar fanii au cântat cu ea "Constantine, Constantine".

La finalul show-ului, care a durat aproximativ 45 de minute, Feli i-a aşteptat pe fani la sesiune de poze şi autografe. De precizat că pe scenă, alături de ea s-a aflat şi basistul orădean Vlady Săteanu, care în vară a urcat pe scenă la Oradea şi alături de Phoenix şi care a activat, de-a lungul anilor, în mai multe trupe rock ca Thamyras, Sarmalele Reci sau Hotel FM.

Concertul de duminică a făcut parte dintr-o multitutine de activităţi organizate de ERA Park, care a reînviat astfel Festivalul Familiei, întrerupt, în urmă cu aproape o lună, de o furtună violentă.