Şoferul unui Opel Vivaro, aparţinând unei firme mai noi de protecţie şi pază din Oradea, pe numele ei West Grand Security, a provocat, luni după-amiază, o tamponare pe bulevardul Cantemir, fără însă să se sinchisească de ce a lăsat în urmă.

După ce oprise înainte şi la casa de schimb valutar de lângă fosta întreprindere Mecord, în plină şosea, încurcând traficul, „badigardul" de la WGS şi-a mutat maşina în dreptul casei de amanet de la parterul blocului Cicero, de o manieră la fel de inconştientă.

tamponare2.jpgAflat în coloană, pe sensul de mers spre Nufărul, individul a smucit brusc de volan la stânga, peste liniile continue, şi s-a vârât cu botul în parcarea de pe sensul contrar de mers, speriindu-i şi pe conducătorii auto ce veneau din faţă, şi pe cei din spate.

Baiul e că cei din urma sa au fost nevoiţi să frâneze brusc, astfel că două maşini mici s-au tamponat uşor. Buşitura a fost sesizată şi de „badigard", care însă s-a făcut că plouă şi a dispărut rapid pe jos, în vreme ce tinerii din cele două autoturisme au fost nevoiţi să degajeze zona, rămânând cu paguba produsă de „grandul" de la „security". Ruşine, cefosule!