Discoteca No Problem s-a umplut, miercuri seară, cu sute de studenţi. Asociaţia Studenţilor din Universitatea din Oradea a organizat o nouă ediţie a Bobociadei, adică balului bobocilor dedicat studenţilor din anul I.

În competiţia pentru titlul de Miss şi Mister Boboc s-au înscris 17 perechi de la diferite facultăţi. După ce au fost prezentaţi publicului şi juriului, tinerii au trecut rapid la prima probă, una surpriză, menită să-i "încălzească". Ei au trebuit să danseze pe un colaj de melodii anume pregătit, între cântecele care s-au auzit în difuzoare nelipsind celebra "Gangnam Style", care face furori la nivel mondial, dar nici manelele. Bobocii nu s-au dat în lături de la nimic, dansând pe orice melodie şi încercând să impresioneze juriul de la bun început.

Prima probă "oficială" a competiţiei a fost destinată fetelor, cărora le-a fost pusă în brâu o curea de care era atârnată o banană. Balansându-se din bazin, fetele au trebuit să prindă banana în gură. În timp ce unele boboace nu au reuşit să apuce deloc fructul, altele au făcut-o în doar câteva secunde.

Cele 17 perechi de boboci au trebuit apoi să convingă juriul prin aşa-numitele "momente artistice". Fiecare pereche a avut de interpretat un cuplu de personaje din basme ori din filmele de animaţie, precum Mica Sirenă, Cenuşăreasa, Morticia şi Gomez Adams, Frumoasa şi Bestia, Winnie the Pooh şi Piglet, Shrek şi Fiona, Tarzan şi Jane, Scufiţa Roşie şi Lupul, Superman şi Wonder Woman, Barbie şi Ken, Mickey Mouse şi Minnie, Tweety şi Silvester, Peter Pan şi Tinkerbell, Doamna şi Vagabondul, Aladdin şi Jasmine, Popeye şi Olive, Fred şi Wilma Flinstone.

Momentele artistice au constat, în mare, în dansuri combinate uneori cu "ingrediente" fierbinţi. Astfel, studenţii au aplaudat-o îndelung pe Minnie cea sexy, care nu s-a sfiit să-şi arate picioarele şi fesele, ori pe Tarzan şi Jane, care au mimat o partidă de sex.

Un moment îndelung aplaudat a fost cel al lui Superman şi Wonder Woman, care au făcut acrobaţii de gimnastică, încheiate tot printr-un act sexual mimat. Şi Doamna şi Vagabondul au mimat o partidă de sex, ce-i drept mai pudic, în spatele unui cearşaf.

Ultima probă a fost rezervată băieţilor, care au avut de extras dintr-o urnă un bileţel, iar obiectul scris pe răvaş trebuia adus de boboci pe scenă într-un minut şi jumătate. Astfel, studenţii au "cules" de la public cercei, pantofi, prezervative ori lubrifiant.

După deliberări, juriul a decis ca Miss Bobociada 2012 să fie Minnie cea sexy: Cristina Ruxandra, de la specializarea Marketing a Facultăţii de Ştiinţe Economice. Mister Bobociada 2012 a fost ales Milan Szlovak, student la Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei.

Cheful s-a încheiat cu un concert Nick Kamarera şi Alinka, studenţii distrându-se în discotecă până dimineaţa.