Toni Tecuceanu de la "Cronica Cârcotaşilor" a murit, marţi dimineaţă, la vârsta de 37 de ani, la Spitalul "Matei Balş" din Capitală, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce a contractat virusul A/H1N1.

Actorul a fost internat în Ajunul Crăciunului în spital. Potrivit unui comunicat oficial al postului Prima TV, ”Toni a făcut pneumonie, suferind complicaţii severe la plămâni care, în cele din urmă, i-au fost fatale”.

Toni Tecuceanu îi interpreta, de obicei, pe Adrian Năstase şi Gigi Becali în scenetele din emisiunea postului Prima TV.

Născut pe 13 ianuarie 1972, Toni Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite. Pe site-ul "Cronicii Cârcotaşilor", el se descria ca fiind "un monstru cu sensibilitate de copil, câteodată nervos".

De asemenea, a jucat în mai multe spectacole de teatru, în filme şi producţii de televiziune.

În 2006, la Gala Tânărului Actor - HOP, Toni Tecuceanu a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier" din spectacolul "Noapte arabă". „Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viaţa!" este o altă producţe în care Toni a jucat, de aceasta dată în rolul unui miliţian.

Toni Tecuceanu a făcut parte din echipa Cârcotaşilor timp de patru ani şi spunea că a lucra acolo înseamnă pentru el ”râs cât cuprinde”.