O bihoreancă a dat lovitura în lumea muzicii de club. Corina Marta, în vârstă de 21 de ani, interpretă atât de muzică uşoară cât şi de muzică populară, a fost aleasă la un casting pentru a fi vocea proiectului muzical Tony Ray Project şi VMC, format din mai mulţi producători şi DJ.

Fostă apariţie la rubrica Frumoasele Bihorului din BIHOREANUL, Corina a căpătat numele de scenă Gianna, iar în urmă cu mai bine de două luni a înregistrat vocea pentru melodia "Chica Loca".

Postată pe Youtube, melodia, cu ritm de club şi versuri în spaniolă, a depăşit până şi aşteptările interpretei. De la sfârşitul lunii februarie şi până acum, a strâns peste 3.100.000 de vizualizări, un număr mare pentru primul single.

Pe lângă succesul înregistrat pe internet, Corina a concertat alături de Tony Ray şi VMC atât în ţară, cât şi în Israel şi Albania, unde piesa este hit în cele mai mari cluburi. "Mă regăsesc în acest stil de muzică, deşi îmi place în continuare şi cea populară. De când s-a lansat melodia mi-e destul de greu fiindcă trebuie să călătoresc mult şi să ajung şi la facultate", spune Corina, care studiază la secţia Muzică a Facultăţii de Arte din Oradea.

Pentru "Chica Loca" urmează lansarea unui videoclip, dar producătorii lucrează şi la alte melodii pe care să apară vocea bihorencei.

Corina Marta a studiat pianul timp de opt ani, chitara timp de patru ani şi tot atâţia a luat lecţii de canto. Ea şi-a înregistrat până acum propriile melodii atât de muzică uşoară cât şi folclorice.

Citeşte mai multe despre Corina în articolul: Frumoasa din popor