Surpriză: prin piramida din curtea Primăriei a plouat! Construcţia - pe care municipalitatea a dat 1,5 milioane de euro şi a recepţionat-o cu calificativul "foarte bine" - a căzut victimă lucrătorilor firmei care a montat instalaţiile de aer condiţionat, dând găuri taman în tavanul de sticlă. Urmarea? Pentru remedierea defecţiunilor au trebuit să revină la faţa locului angajaţii firmei care a construit piramida.

12 inundatii.jpgAceştia au intervenit, stropind din abundenţă acoperişul clădirii, ca să descopere fisurile create de instalatorii aerului condiţionat. Cum apa are însă prostul obicei de a se scurge până la locul cel mai de jos, lichidul curs pe scările Primăriei s-a adunat taman în sala serverelor, unde a provocat un scurt-circuit de toată frumuseţea.

Inundaţia a distrus un monitor, o tastatură şi a scos din funcţiune reţeaua de calculatoare şi site-ul Primăriei. Cu aşa performanţe la activ, Dorel din imagine ar trebui angajat să provoace şi căderea impozitelor, sau chiar a dobânzilor la băncile din centru...