Masako Mizutani este de profesie model şi a devenit celebră în ţara sa. Dar nu numai datorită frumuseţii, ci şi datorită faptului că, deşi are 45 de ani, arată şi acum ca în adolescenţă.

Masako susţine că nu şi-a făcut nicio operaţie estetică, dar că îşi îngrijeşte tenul câte cinci ore pe zi. Ea a fost supranumită de către japonezi "Doamna tinereţii veşnice", sau "Japoneza perfectă".

Modelul japonez are o dietă echilibrată bazată pe fructe şi legume, bea multă apă pentru a elimina toxinele, foloseşte creme cu vitamina E pentru a-şi hidrata tenul, se odihneşte bine şi nu fumează. Masako are o fiică de 20 de ani, despre care lumea crede, de obicei, că este sora ei mai mică, scrie evz.ro.

Mulţi oameni cred că pozele cu Masako - căreia i se spune, printre altele "mica japoneză" sunt prelucrate în photoshop sau că japoneza foloseşte foarte mult machiaj pentru a-şi ascunde ridurile. Ca să le demonstreze scepticilor că se înşeală, Masako a publicat nu demult pe Facebook câteva poze cu ea cât se poate de naturală, fără strop de machiaj sau editare foto.