Incident dramatic în Marea Britanie. Un bărbat şi-a ucis soţia în timp ce dormea. Omul, care suferă de tulburări ale somnjului, şi-a strangulat soţia în timp ce visa că ataca un agresor ce-i pătrunsese în rulotă, informează antena3.ro.

Brian Thomas, în vârstă de 59 de ani, a recunoscut că a omorât-o pe soţia sa, Christine. Drama s-a petrecut în timp ce erau în vacanţă în Aberporth.Britanicul suferă, de foarte mult timp, de somnambulism. Potrivit unor experţi în domeniul somnului, omorul a fost involuntar. Britanicul nu şi-a dat seama de fapta comisă până în momentul în care s-a trezit. El şi-a strangulat soţia, crezând că este un hoţ.

Brian Thomas, în vârstă de 59 de ani, a recunoscut că a omorât-o pe soţia sa, Christine. Drama s-a petrecut în timp ce erau în vacanţă în Aberporth.

Britanicul suferă, de foarte mult timp, de somnambulism. Potrivit unor experţi în domeniul somnului, omorul a fost involuntar.

Britanicul nu şi-a dat seama de fapta comisă până în momentul în care s-a trezit. El şi-a strangulat soţia, crezând că este un hoţ.