Alexandra Broinaş, o orădeancă în vârstă de 22 de ani, a reuşit să vrăjească juraţii emisiunii X Factor. La preselecţiile de la Cluj, transmise duminică seara de Antena 1, Alexandra, îmbrăcată într-o rochiţă scurtă şi vaporoasă, a reuşit să obţină aplauze încă de la apariţia pe scenă, dar a atras şi atenţia bărbaţilor din juriu, Dan Bittman şi Cheloo.

Însoţită la preselecţii de părinţi şi recunoscând că are emoţii, orădeanca a ales să cânte melodia "Valerie" a lui Amy Winehouse. După terminarea melodiei, Cheloo a lăsat să se înţeleagă că, ajutată de un producător, orădeanca ar putea deveni la fel de celebră ca Inna.

Dan Bittman s-a arătat surprins de tânăra cântăreaţă, dar a şi lăudat-o. "Eu spun că te mişti bine, arăţi bine, cânţi bine. Ai un timbru foarte bun, poţi să încerci şi Tina Turner. Chiar e o surpriză pentru mine pentru că nu mă aşteptam. În sfârşit există şi frumoasă şi talentată şi deşteaptă", a afirmat solistul trupei Holograf, întrerupt de Cheloo care i-a spus: "Te laşi influenţat de aspect". "Eşti frumoasă şi poţi şi cânta, aşa că te vrem", a intervenit şi Delia Matache.

Până la urmă, toţi cei trei juraţi i-au spus "Da" trimiţând-o în "Bootcamp", următoarea etapă a X Factor România.

Alexandra Broinaş este studentă la două facultăţi (anul III la Drept şi anul I la Ştiinţe Economice - Management) iar recent a înregistrat vocea pentru melodia "Mulţumesc" a rapperului orădean Saylas, pentru care a fost realizat un videoclip ce promova imagini din Oradea.

Vezi aici preselecţia X Factor cu Alexandra Broinaş!

Citeşte şi Inedit: Oradea, promovată într-un videoclip hip-hop