Debutul istoric al CSM Oradea în cupele europene a fost marcat şi de galeria "Leii roşii" care a fost prezentă la Paks cu un efectiv de 25 de persoane. Suporterii orădenii şi-au încurajat favoriţii pe tot parcursul meciului, de multe ori dominând fondul sonor al cochetei arene din Ungaria, care în mod surprinzător a fost pe jumătate goală la acest joc.

Chiar dacă la final, au fost dezamăgiţi de eşec, suporterii au scandat numele echipei favorite, fiind aplaudaţi la scenă deschisă de publicul prezent la joc. După meci, cele două galerii au făcut chiar o poză comună, ambele echipe având aceleaşi culori, roşu şi albastru.

În ciuda ploii mărunte continue, "leii" şi-au aşteptat favoriţii la ieşirea din sală, scandând numele fiecărui jucător, dar şi al membrilor staff-ului tehnic. Orădenii au avut ocazia să-i mulţumească personal lui Gheorghe Vajai, patronul firmei Gavella, sponsor al echipei de baschet, pentru sprijinul acordat în efectuarea deplasării la Paks. Chiar dacă este un om mai retras, care preferă să iasă în evidenţă prin rezultate, nu prin vorbe sau gesturi, Gheorghe Vajai nu i-a refuzat pe suporterii CSM-ului cu care s-a pozat împreună, în faţa arenei din Paks, pentru a marca momentul istoric al debutului în cupele europene.