Proiectul de curăţenie generală în Bihor se apropie de punctul culminant, adică de data de 25 septembrie, când toţi bihorenii sunt îndemnaţi să strângă gunoaiele din judeţ. "S-a finalizat cartarea locurilor unde se află mormane de gunoaie în procent de 50-60%", spune Şerban Bârlău, coordanatorul acţiunii la nivel judeţean.

Până acum, singura instituţie care a asigurat implicarea este Administraţia Bazinală Ape Crişuri, ai cărei angajaţi vor merge în teren pe 25 septembrie şi vor igieniza malurile unor râuri din Bihor. "Am primit garanţii verbale şi de la alte instituţii", precizează Şerban.

Ca acţiunea să se desfăşoare fără probleme, mai există şi alte lucruri de rezolvat, de pildă problema transportului deşeurilor adunate. Firmele care pot asigura acest transport trebuie să ştie că o vor face, însă, sub formă de sponsorizare.

Toţi cei interesaţi să se implice în proiect îl pot contacta pe Şerban fie pe adresa de e-mail serban-barlau@letsdoitromania.ro fie la numărul de telefon 0746.103.272.