În perioada 3 mai-14 iunie, românii vor putea să doarmă şase nopţi la Marea Neagră plătind cazarea cu numai 159 de lei, la un hotel de o stea, fără mic dejun, pe persoană. Tarifele vor fi practicate în cadrul celei de-a şasea ediţii a programului "Litoralul pentru toţi", organizat de către patronatele din domeniul turismului.

Astfel, cei care doresc să se cazeze la două stele, vor plăti pentru un sejur de 6 nopţi 189 de lei, pe persoană, iar cei care vor alege hotelurile de trei stele vor plăti pentru şase nopţi 219 lei, ofertele neincluzând micul dejun.

Tot pentru pachete de şase nopţi, dar cu prima masă a zilei inclusă, ofertele încep de la 249 de lei, la hotelurile de două stele şi cresc la 349 de lei, la cele de trei stele. La hotelurile cotate cu patru stele, românii vor plăti 419 lei pentru şase nopţi cu micul dejun, iar la cele luxoase de cinci stele, pachetul costă 499 de lei.

Lansat sub brandul "Mini-preţuri de vacanţă - Litoralul pentru toţi", programul este lansat de către Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi patronatele hoteliere.

Începând cu această ediţie, programul va avea o pagină web, unde vor fi înregistrate hotelurile înscrise şi agenţiile de turism de unde se pot cumpăra pachete.