Oboseala, neatenţia, întunericul şi ploaia l-au costat pe un taximetrist orădean destul de scump.

Sâmbătă seară, în jurul orei 22.30, precipitându-se să ocupe un loc în staţia din apropierea Palatului Vulturul Negru, şoferul a făcut mai multe manevre scurte, cu faţa şi cu spatele, dar în viteză, fără a observa că din stânga sa se apropia un tramvai care se deplasa dinspre Primărie spre Parcul 1 Decembrie.

La una din manevrele făcute spre înainte, maşina a fost acroşată în partea din stânga faţă de tramvai, rămânând fără o parte din spoiler şi alegându-se cu blocul de lumini avariat.

Circulaţia tramvaielor a fost oprită câteva minute, până ce la faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei, care însă a şi plecat la fel de repede, după ce agenţii au constatat că accidentul nu s-a soldat cu victime.

De asemenea, la locul accidentului a ajuns şi un echipaj de intervenţie al OTL, care l-a luat pe taximetrist, un tânăr de cel mult 30 de ani, pentru a-l duce la sediul societăţii, unde urma să fie încheiate formalităţile necesare pentru despăgubirile pentru daunele produse tramvaiului.

Deşi în "coada" tramvaiului tamponat s-au adunat alte şase garnituri, circulaţia pe linie a fost reluată după aproximativ 15 minute.