Zeci de şomeri bihoreni au şanse să-şi găsească un loc de muncă în săptămâna după Paşti. Agenţia Judeţeană pentru Ocupare Forţei de Muncă Bihor va organiza, pe 24 şi 25 aprilie, o mini-bursă a locurilor de muncă, adică o selecţie de angajaţi pentru firmele PGS Sofa&Co şi Faist Mekatronic.

Prima selecţie, cea pentru PGS Sofa&Co, se va ţine chiar la sediul AJOFM Bihor de pe strada Transilvaniei nr. 2, cu începere de la ora 12. Societatea are nevoie de 45 de muncitori necalificaţi, 5 tapiţeri şi 10 manipulanţi marfă.

O zi mai târziu, la sediul Faist Mekatronic din Parcul Industrial, începând cu ora 9, va avea loc cea de-a doua selecţie. Fabrica are nevoie de aproximativ 20 de angajaţi, printre care 8 inspectori de calitate, doi stivuitorişti, trei electronişti şi câte un frezor, strungar şi un sculer matriţer.

Pe de altă parte, până pe 20 mai, AJOFM Bihor face înscrieri pentru cursul de calificare ca mecanic auto. Şomerii pot participa gratuit la acest curs, beneficiind şi de analize medicale gratuite şi de decontarea abonamentelor pe mijloacele de transport în comun folosite de la domiciliu la unitatea unde se va ţine cursul.