Norocoşii care au câştigat marele premiu Loto 6 din 49, în valoare de peste 2,5 milioane de euro, după ce şi-au cumpărat biletul de la o agenţie de pe strada Coposu din Oradea, şi-au ridicat premiul.

Potrivit unui comunicat citat de agenţia de ştiri Mediafax, document care nu specifică dacă cei doi sunt sau nu orădeni, câştigătorii sunt "doi români - soţ şi soţie - care locuiesc în străinătate".

Cei doi au câştigat premiul în valoare de 11.371.103,71 lei (peste 2,5 milioane euro) de categoria I la tragerea suplimentară Loto 6/49 din 15 septembrie, organizată pentru sărbătorirea a 107 ani de la înfiinţarea Loteriei Române. Ei şi-au ridicat câştigul joi, după ce - susţin aceştia - au aflat abia cu o zi în urmă de el.

"Biletul care le-a adus marele premiu la Loto 6/49 a fost jucat împreună cu alte bilete, în Oradea, la agenţia 05-044, când au venit în vacanţă în România şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, preţul acestuia fiind de doar 30,1 lei. Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi câştigătoare", arată documentul citat.

Pe lângă premiul categoriei I la Loto 6/49, cei doi jucători au obţinut câştiguri şi cu celelalte două variante, adică un premiu de categoria a III-a în valoare de 372,28 lei şi un premiu de categoria a IV-a, în valoare de 30 de lei.

"În total, biletul norocos le-a adus jucătorilor un premiu în valoare de 11.371.535,99 lei", mai arată comunicatul.

Câştigătorii nu au dorit să îşi facă publică identitatea, însă au spus că îşi doresc să-şi cheltuiască banii călătorind cât mai mult.