De mai bine de un an relaţia dintre Cheloo de la Paraziţii, pe numele său real Ştefan Cătălin Ion, şi soţia sa Daniela s-a răcit substanţial. Certurile dintre ei au continuat cu reclamaţii la poliţie şi jigniri prin presă, iar miercuri Daniela a înaintat cererea de divorţ în instanţă.

Femeia îşi acuză soţul că a devenit alcoolic, că o bătea aproape zilnic, că şi-a abandonat copilul şi că a înşelat-o de mai multe ori.

"Au inceput sa apara neintelegeri, care treptat au devenit tot mai dese si care erau urmate de certuri tot mai grave. Precizez faptul ca din mai 2010 paratul a parasit domiciliul conjugal, revenind doar de cateva ori pentru a face scandaluri soldate cu violente verbale si fizice. Dupa aparitia copilului (Stefan, nascut in octombrie 2008 - n. red.), coroborat cu moartea mamei sale, comportamentul sotului meu s-a schimbat si a inceput sa lipseasca tot mai des de acasa. Am descoperit ulterior ca a inceput sa umble intr-un anturaj dubios, consumand totodata un volum exagerat de bauturi alcoolice. Avea un comportament neadecvat atat fata de mine, cat si fata de copil. In mai 2010 am descoperit ca sotul meu are multiple relatii extraconjugale cu diferite femei, domiciliate la Sibiu, Brasov ori Timisoara. Mentionez ca in aceasta perioada nu a contribuit cu nimic la cresterea minorului, nici afectiv, nici material", s-a plans Daniela judecatorilor, in motivarea de divort.