În aşteptarea verdictului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, echipa orădeană de fotbal FC Bihor a susţinut vineri seară la Timişoara, în compania unei alte formaţii ce aşteaptă un răspuns favorabil din partea TAS, gruparea locală Poli, un nou joc amical. A fost, de fapt, revanşa partidei de verificare de marţi, când orădenii s-au impus cu scorul de 3-1, pe teren propriu.

De această dată, disputa dintre cele două colege de suferinţă s-a desfăşurat pe stadionul "Dan Păltinişanu" şi s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, Poli impunându-se cu scorul de 1-0 (0-0), graţie reuşitei lui Goga, din minutul 57. Atacantul timişorenilor a deschis scorul, după mai multe gafe ale orădenilor în careul mare. El a profitat şi a înscris cu un şut din întoarcere, din careul mic.

A fost o partidă în care ocaziile de poartă nu au lipsit, de ambele părţi, cu toate că a fost destul de cald şi acest aspect s-a reflectat şi asupra evoluţiei jucătorilor. De altfel, la finalul disputei, tehnicianul bihorean Gheorghe Ghiţ a declarat că "a fost un antrenament bun, influenţat mult însă de căldura de afară".

Gheorghe Ghiţ a mai afirmat că "a fost un joc util pentru ambele echipe, cu ocazii de o parte şi de alta. Poli s-a văzut că este mai avansată cu pregătirea, în timp ce pentru noi a fost o partidă bună, pentru nivelul pregătirilor la care ne aflăm".

FC Bihor a început partida de la Timişoara în următoarea formulă: Fildan - Oltean, Muscă, Deaconescu, Diarra - Chiş, Danci, Selagea, Birtalan - Sulea, Bîrză. La pauză antrenorul Ghiţ i-a introdus pe Fl. Pop, Mărkuş şi Moraru, iar pe parcursul mitanului secund şi pe: Hering, Petrache, Lupu, Sorian, Blanaru, Coroian, P. Achim şi M. Popa.

De partea cealaltă, echipa timişoreană a început disputa cu cea mai bună garnitură: Pantilimon - Luchin, Ghionea, Scutaru, Sepsi - Ricketts, Bourceanu, Tameş, Curtean - Goga, Nikolic.

În ceee ce priveşte perspectiva, antrenorul Gheorghe Ghiţ a declarat: "Aşteptăm verdictul de la TAS şi apoi vom lua o decizie, împreună cu staff-ul administrativ, în privinţa programului nostru de pregătire ulterior".