"Cu regret vă spun că în această săptămână Senatul nu a lucrat nimic", a afirmat Ioan Mang vineri, într-o conferinţă de presă. "Majoritatea formată din PDL, UDMR şi aşa zişii independenţi - pe care eu prefer să îi numesc trădători, având în vedere că şi-au trădat electoratul care i-a votat ca membri ai unui partid - au încercat să ne păcălească", a declarat senatorul.

Liderul PSD Bihor s-a referit la încercarea de a introduce un nou membru, din partea grupului independenţilor, în Comisia de Regulament a Senatului, mişcare prin care s-ar putea realiza debarcarea lui Geoană din funcţia de preşedinte al forului legislativ.

"Potrivit Constituţiei şi regulamentului de funcţionare a Senatului, componenţa comisiilor se stabileşte la început de mandat, conform rezultatelor politice ale partidelor. Dacă noi, PSD, am forma, pe parcurs, şase grupuri cu denumiri distincte, asta nu înseamnă că am putea introduce şase noi membri în comisii", a punctat Mang, afirmând că există riscul ca aceste dispute politicianiste să blocheze în continuare activitatea Senatului.