A trecut o vreme de când la capătul străzii Zorelelor, din Cantemir, o droaie de ţigani s-au instalat comod în fostele refugii ale SOS Dogs, după ce au fost evacuaţi din casa în care locuiau, la numărul 7, iar locuitorii din zonă nu mai au linişte.

Pe lângă faptul că romii fac foc "de tabără" de câte ori au chef, răspândind în aer un miros înecăcios de cauciuc ars, ţiganii fac o mizerie de nedescris, aruncând pe stradă seminţe, falcoane sau ambalaje, scuipă, dau cu pietre şi înjură mai ceva ca la uşa cortului. Asta, în zilele "liniştite", pentru că la beţie se ceartă şi fac o gălăgie de nedescris, legându-se de vecini.

Deşi locuitorii din zonă au făcut numeroase sesizări la Poliţie, şi chiar la Primărie, nimeni nu pare să ia o atitudine pentru îndreptarea situaţiei. "Şi ne pare rău că Occidentul ne cunoaşte drept o ţară de ţigani? Unde sunt cei care ar trebui să vadă de gestionarea domeniului pe care l-au ocupat? În curând, o să ajungem o mare RRomânie", s-a plâns un cititor BIHOREANULUI. Şi pe bună dreptate...