Vocalul trupei, Brian Johnson, şi-a făcut apariţia pe scenă pe acordurile piesei "Rock N' Roll Train", la ora nouă fix, după ce publicul a fost încăzit cu un montaj de imagini pe cele trei monitoare - unul central şi două în dreapta şi stânga scenei. După el, pe scenă a urcat celebra locomotivă, care a rămas atârnată tot concertul. "Bună seara, Bucureşti", a spus acesta în limba română, lucru care a entuziasmat şi mai mult publicul, colorat cu "semnătura" AC/DC: corniţe roşii luminoase.

La fel ca locomotiva de pe scenă, AC/DC a demonstrat că este o maşinărie bine unsă, cu piesele sincronizate la secundă, cu acelaşi chitarist îmbrăcat în şcolar care cântă "în glumă, dar nu greşeşte o notă", cu un Brian Johnson cu bască, a cărui voce nu mai are aceleaşi asperităţi, dar care încă mai poate cânta celebrele hituri, şi cu un baterist care ţine ritmul cu o eternă ţigară în colţul gurii. Totul părea să fie "o nouă zi la job" pentru cei de la AC/DC. Au venit, au cântat şi au primit aplauzele. Între acestea au mai fost joaca lui Angus Young cu publicul, melodiile atât de cunoscute pe care le cânta mai mult publicul şi toată recuzita rock'n'roll cu care o trupă versată şi purtată prin toată lumea în concerte a venit la Bucureşti.

La Bucureşti, trupa a alternat melodii de pe noul album cu hiturile sale celebre, cântate de peste 60.000 de oameni. Astfel, vechiul "Back in Black" a fost urmat de "Big Jack", de pe recentul album "Black Ice". Până şi absenţele trupei au fost calculate la milimetru. După primul moment de pauză mai mare, când tensiunea deja crescuse în rândul fanilor, s-au auzit acordurile piesei "Thunderstruck" pe care toţi spectatorii au început să sară. După energia cunoscută a piesei, AC/DC s-a întors în prezent, cu "Black Ice", pentru a reveni la mai clasicul "The Jack", de pe albumul "High Voltage". Aici, Angus Young a fost liber să se desfăşoare, pe ritmurile de blues. Şi nu doar din punct de vedere muzical.

În aplauzele şi fluierăturile complice ale publicului, acesta a scăpat de uniforma de licean, cu un număr de striptease. Când a venit rândul pantalonilor trei sferturi, acesta şi-a arătat boxerii cu AC/DC, pentru a reveni, un minut mai târziu, la vechea sa meserie: cea de maestru al solourilor de chitară.