Ziua de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, va fi sărbătorită din plin la ERA Park Oradea. Centrul comercial se va transforma într-un tărâm dedicat copilăriei, printr-un eveniment menit să îi facă pe cei mici să se simtă cu adevărat speciali!

Carnavalul Copiilor se va desfăşura vineri, 1 iunie, între orele 15 şi 18, sub cupolă, unde prichindeii şi părinţii lor sunt invitaţi să sărbătorească aşa cum se cuvine o asemenea zi.

Va fi o mega petrecere, cu supramarionete colorate, înalte de 3,5 metri, cu multe jocuri, sesiuni de tras la tinta, roata provocărilor, baloane modelate şi baloane uriaşe de săpun. Nu vor lipsi picturile pe faţă şi nici surprizele, puse în operă de Prietenii Veseliei.

Pentru ca totul să fie perfect, organizatorii au pregătit nu mai puţin de 1.000 de porţii gratuite de vată pe băţ. În plus, primii 100 de copii prezenţi la eveniment, începând cu ora 15, vor primi cadouri de la partenerul evenimentului, magazinul Soffi Planet, aşa că grăbiţi-vă şi nu rataţi distracţia!

"Bineînţeles, participarea este gratuită pentru toată lumea. Totul e să fiţi la ERA Park!", au transmis reprezentanţii centrului comercial.