Ziua de 1 iunie a fost una specială pentru moderatoarea emisiunii "Bravo, ai stil", bihoreanca Ilinca Vandici, care este nerăbdătoare şi emoţionată în acelaşi timp, dat fiind că mai are puţin şi va da naştere primului ei copil. Tânăra a anunţat pe Facebook că a ales pătuţul pentru băieţelul ei.

"Astăzi este o zi specială!!", a scris ea, într-o postare care promovează locul de unde şi-a cumpărat pătuţul. "Să ştiţi că am pus pe primul plan sănătatea copilului, dar şi a noastră. Pentru că piesele de mobilier sunt realizate 100% din lemn masiv de fag, fara PAL sau MDF, nu există emisii de formaldehidă, foarte periculoasă pentru organism", a spus ea.

Bihoreanca a mai spus că a ales un fel de pătuţ convertibil, care se transformă din pat de bebelus, în pat de zi, iar mai apoi într-un pat pentru adolescenţi. "La mulţi ani tuturor îngeraşilor!!!", a scris Ilinca pe Facebook.

Cancan.ro aminteşte că, în luna aprilie, Ilinca Vandici s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Andrei Neacşu, "în mare secret". Vedeta a dezvăluit că bebeluşul se va naşte în luna iunie, în toamnă va avea loc petrecerea de botez a copilului şi tot atunci este programată şi cununia religioasă.

"Da, am făcut pasul. Ne-am căsătorit. Este o chestiune care ţine de sufletul nostru, am vrut să fie ceva restrâns. Sunt nişte lucruri extrem de frumoase pentru o femeie. Am intrat în şapte luni, undeva în luna iunie se va naşte. Au apărut unele contracţii. Încerc să stau mai liniştită. Vorba lui Andrei, bebeluşul meu merită cea mai mare şi frumoasă petrecere din lume. Undeva prin toamnă urmează petrecerea de botez", a declarat Ilinca Vandici.