Berăria artizanală Bers Nova de lângă Oradea își pregătește curtea pentru oaspeți. Sâmbătă și duminică, pe 30 aprilie și 1 mai, bihorenii sunt chemați la un „sfârșit de săptămână între frați și prieteni”, cu bere - inclusiv berea Oradiei, numită „Vulturar” -, mici și un spectacol pentru nostalgici.

„Vă invităm la un sfârşit de săptămână între fraţi şi prieteni, în curtea fabricii de bere Bers Nova! Chemaţi-vă familia, vecinii şi amicii să sărbătorim împreună sâmbătă şi duminică Întâiul Mai cum se cuvine: cu muzică bună, cu mici şi bere! Şi pentru că tot am vorbit despre fraţi şi prieteni, surpriza zilei de sâmbătă este momentul cultural "SUNT UN FRATE TANAR", un proiect care îşi propune să readucă în memoria publicului cântecele şi poeziile interpretate de marele artist FLORIAN PITTIS în perioada petrecută alături de faimosul grup PASAREA COLIBRI”, au transmis gazdele de la Bers Nova. 

Recitalul de muzică şi poezie va fi susţinut de către Dorin Andone, voce, chitară acustică, Vlady Cnejevici, claviaturi, voce, Teo Boar, chitară electrică, voce, toți muzicieni recunoscuți pe scenele folk-pop din România, care de-a lungul timpului au cântat în trupe ca: Pacifica, Pasărea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Mircea Rusu Band, Paul & The Blue Workers.

„Latura gastronomică va fi asigurată de prietenii de la ManagEvent - D'ale Porcului, iar barul va servi toate sortimentele de bere produse la fabrică la draft, sticlă şi doză, inclusiv pentru take-away! Locaţia va fi deschisă între orele 11 şi 23 în ambele zile, iar accesul la concertul de sâmbătă se va face pe bază de bilet”, au precizat organizatorii.

Pentru spectacolul „Sunt un frate tânăr”, cu poezii și cântece, programat sâmbătă, de la ora 18, prețul unui bilet este de 40 lei pentru adulţi şi studenţi (aceştia primind două halbe de Vulturar incluse în preţul biletului) şi 20 lei pentru elevi.

Copiii sub 12 ani intră gratuit. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul Bers Nova și de la fața locului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!