Banca pentru Alimente Oradea organizează alături de mai mulți parteneri un eveniment caritabil... cu gust.

Duminică, la Târgul de Crăciun din centrul Oradiei, se vor vinde burgeri, paste la cuptor și quiche, preparate de echipa Kreuzet, iar banii adunați vor fi folosiți pentru cumpărarea de pachete cu cadouri de Crăciun pentru copiii din mediile vulnerabile din Bihor.

Campania poată denumirea „1.000 de zâmbete de Crăciun”. „Vă așteptăm în 18 decembrie între orele 10 și 22, în Piața Unirii, la Târgul de Crăciun Oradea, la food truck-ul Kreuzet, cu produse antirisipă, ce se vor transforma în cadouri pentru copiii din medii vulnerabile”, se arată într-un anunț al Băncii de Alimente Oradea. 

Organizatorii descriu astfel cele trei preparate: „Burgeri - cu chifle delicioase de la Dorbob, ceafă coaptă lent, cârnați de casă, salată mixtă și un sos savuros; Paste la cuptor - rigatoni cu ragu făcut din carne tocată, legume și multă, multă răbdare, pentru arome de poveste; Quiche - aluat fraged, umplut cu smântână, ouă, bacon afumat, mix de brânzeturi și legume la wok”.

Donația recomandată pentru un produs este de 30 de lei, cu această sumă urmând să fie pregătite două pachețele de Crăciun pentru copii.

În total, organizatorii speră să le dăruiască mici atenții unui număr de 1.000 de copii din mai multe zone ale județului, aflați deja în evidențele altor asociații din Bihor. 

Campania caritabilă este organizată de Banca pentru Alimente Oradea, alături de Cătunul Verde, Kreuzet, Visit Oradea și Fundația Comunitară Oradea.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!