Hipermarketul Carrefour din Lotus Center a fost amendat cu 10.000 de lei de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor după ce în mediul online au apărut imagini în care se vedea cum angajaţii magazinului puneau peştii evisceraţi la grămadă într-un cărucior de tipul celor folosite de clienţi pentru cumpărături.

Aşa cum BIHOREANUL a arătat, comisarii pentru Protecţia Consumatorilor au descis în control la Carrefour Lotus chiar în ultima zi a anului trecut. În ziua respectivă, cu câteva ore înainte, pe grupul de Facebook Oradea, un client a publicat o fotografie în care apărea o angajată Carrefour, un coş de cumpărături plin cu peşti evisceraţi, iar pe jos se vedeau urme de sânge. 

În magazin nu se aflau factori de decizie din partea hipermarketului, aşadar aceştia au fost invitaţi la sediul CJPC Bihor după sărbători. În urma încheierii controlului, "operatorul economic a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea Prevederilor OG 21/1992 R2 cu amenda contravenţională în cuantum de 10000 lei", a precizat pentru BIHOREANUL Giani Bura, şeful CJPC Bihor. 

Citeşte şi:

Control la Carrefour Lotus după ce un client a publicat o fotografie cu peşti tăiaţi şi puşi la grămadă într-un cărucior