Oradea Shopping City va găzdui, vineri, 11 noiembrie 2011, de la ora 17, prima ediţie a evenimentului "11EVEN" Oradea.

În cadrul evenimentului, al cărui nume este determinat de data în care are loc (11.11.2011), 11 oameni de carieră îşi vor spune povestea. "Ce va însemna acest eveniment pentru publicul participant? Spaţiul în care personalităţi din diverse domenii, precum şi oameni valoroşi cu sau fără expunere socială transmit experienţe, întâmplări, eşecuri din propria carieră şi viaţă, decizii luate în acele momente, principii care au contribuit decisiv la evoluţia şi starea lor actuală", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

La "11EVEN Oradea" vor vorbi jurnalistul şi omul de televiziune Dana Deac, directorul postului TVR 1, care s-a vindecat de cancer, arhitectul Cosmin Falub, atleta de performanţă Cornelia Deiac, actorul şi regizorul Sebastian Bărbălan, regizoarea Ana Maria Georgescu (fostă cântăreaţă, care a interpretat melodia "Ochii tăi"), consultatul în managmentul organizaţiilor Dacian Palladi, Ioana Elena Ciobanu, de la Centrul de Zi "Iedera", Alexandrina Chelu, muzician, bucătarul şi bloggerul Adrian Hădean, Ionuţ Breb, antreprenor şi trainer acreditat, şi Dan Manolache, manager de dezvoltare a afacerii şi consultanţă strategică.

În paralel, evenimentul se va desfăşura şi în alte nouă oraşe din ţară (Braşov, Cluj, Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Iaşi, Alba-Iulia, Mureş, Suceava), iar "11EVEN" va fi pus în practică la începutul lunii decembrie şi la Bruxelles.

Un bilet la evenimentul care se va desfăşura în cinematograful Cortina costă 47 de lei, iar un bilet VIP, care oferă posibilitatea participării la un after-party, costă 111 lei. Doritorii pot afla informaţii despre bilete de pe site-ul organizatorilor, 11even.ro.