Fundaţia Comunitară Oradea organizează, pe 3 noiembrie, ediţia a VI-a a evenimentului 11even Experinces, în cadrul căruia 11 invitaţi prezintă, în câte 11 minute, momente speciale din viaţa lor.

"După ce la ediţiile anterioare ale evenimentului sute de participanţi s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta evenimentul revine cu alte 11 momente speciale, emoţionante şi autentice, povestite în 11 minute fiecare, pe tema "Transform your life". Timp de 5 ore publicul va fi purtat printr-o serie de pespective despre viaţă şi muncă făcută cu pasiune, oferite de oameni din zona antreprenoriatului, socială, culturii, sportului, comunicării, menite să inspire, să bucure şi să redea speranţa auditorului prezent", transmit organizatorii.

Printre invitaţii care vor urca pe rând pe scenă se numără: Cosmin SELEŞI – actor, prezentator TV; Lucian MÎNDRUŢĂ – jurnalist, realizator radio; Florica BRADU – solistă de muzică populară; Ligia BURTĂ – director Centrul de Transfuzii Bihor și prorector Universitatea din Oradea; Eli LĂSLEAN – designer vestimentar; Mirela RETEGAN – fondator Gaşca Zurli; Zsolt TŐRŐK – alpinist; Vlad VOICULESCU – fondator "MagiCAMP" şi fost ministru al Sănătăţii în guvernul lui Dacian Cioloş, respectiv Viorel PAŞCA – fondator Centrul Dumbrava.

Cel din urmă este cunoscut ca "Bunul Samaritean", după ce a înfiinţat în Dumbrava un centru pentru bătrânii necăjiţi şi bolnavi pe care îi îngrijește, dar care, totodată, a şi fost amendat, în 2016, pentru muncă la negru. Mai recent, în luna august a acestui an, a provocat un scandal naţional după ce a dus mai mulţi bolnavi pe targă la CAS Bihor pentru a le ridica adeverinţele de asiguraţi, pe care instituţia nu le-a eliberat prin interpuşi.

Organizatorii au transmis că biletele se pot rezerva pe site-ul elevenevents.ro sau la telefon 0743 899 901. Până pe 15 octombrie 2017 biletele pot fi achiziţionate cu o reducere de 20%.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi alocate consolidării Fondului Ştiinţescu Oradea, program dezvoltat de Fundaţia Comunitară Oradea în parteneriat cu Romanian American Foundation, Federaţia Fundaţiile Comunitare din România şi cu sprijinul companiilor locale, prin care vor fi oferite finanţări pentru proiecte din domeniul STEM (ştiinţe, tehnologie, inginerie, matematică), cu scopul de a stimula pasiunea tinerilor pentru ştiinţe.

"11even Experiences" este un concept marca "Asociaţia 11even" desfăşurat la nivel local de Fundaţia Comunitară Oradea.