Sportivii orădeni componenți ai clubului CSU au avut evoluții excelente la întrecerile etapei a V-a a Campionatului Național de tir sportiv de la Arad, desfășurat în perioada 23-25 ianuarie.

Astfel, elevii antrenorilor Adriana Floruța și Vasile Leț au obținut 12 clasări pe podium și 4 locuri pe locul al IV-lea.

Cele mai bune rezultate, aferente locului I, le-au reușit Cristina Rayna, în proba de pușcă 40 de focuri, aer comprimat junioare, Ramona Cicortaș, în cadrul aceleiași probe dar de junioare II, Alexandra Roman, la pistol 40 de focuri aer comprimat junioare III, și Francesca Pop, situată, de asemenea, pe primul  loc la pistol 40 de focuri aer comprimat senioare.

Pe locul II s-au situat: Eliza Molnar, la pușcă 40 de focuri aer comprimat senioare, Cristina Stoie, la pușcă 40 de focuri aer comprimat junioare II, Denisa Csany, la pușcă 40 de focuri aer comprimat junioare III, Andreea Popescu, la pistol 40 de focuri aer comprimat junioare II, și Norbert Grama, la pistol 40 de focuri aer comprimat juniori II.

Cei care au ocupat locul al III-lea au fost: Coralia Urdea, la pușcă 40 de focuri aer comprimat junioare II, Alexandra Coita, la pușcă 40 de focuri aer comprimat junioare III, și Victor Lupșea, în cadrul probei de pistol 40 de focuri aer comprimat juniori III.

În fine, sportivii orădeni situați pe locul al IV-lea la etapa de la Arad au fost: Viviane Mangra, aflată la primul ei concurs, în cadrul probei de pușcă 40 de focuri aer comprimat junioare III, Sebastian Blajec, care la proba 60 de focuri aer comprimat juniori a tras însă la o categorie superioară de vârstă, Alexandru Cheregi,  la pistol 40 de focuri aer comprimat juniori II, și Cristian Paul, la pistol 40 de focuri aer comprimat juniori III.

După aceste întreceri, pentru sportivii secției de tir de la CSU urmează etapa a VI-a la București si Campionatul Național de junior I si II, care se va desfășura pentru prima dată la Oradea, în perioada 13-18 februarie.

„Invităm cu drag toți iubitorii tirului sportiv să fie alături de noi la acest mare eveniment pentru a sprijinii sportivii", a declarat antrenorul Vasile Leț.