Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit şi confiscat, miercuri,144.000 de pachete de prezervative contrafăcute. Acestea erau în valoare de 1,4 milioane de lei și au venit într-un container din China.

Potrivit news.ro, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud au făcut descoperirea în portul Constanța Sud Agigea. Destinația finală a prezervativelor era județul Ilfov, la o firmă a cărui administrator este cetățean român, în vârstă de 56 de ani, transmite sursa citată.

Bunurile au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor. În cazul în care acestea ajungeau la destinație, și erau puse în vânzare ca produse de marcă, suma la care ar fi ajuns după vânzare se ridică la 1,4 milioane de lei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată de produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.