Vloggerul Andrei Şelaru, cunoscut ca Selly, a fost amendat de poliţiştii din Ilfov după ce sâmbătă seara şi-a sărbătorit ziua de naştere cu prieteni şi manelişti, nerespectând regulile sanitare impuse în timpul pandemiei.

Potrivit G4media.ro, autorităţile s-au sesizat după ce au văzut mai multe filmări pe contul de Instagram al tânărului, care a sărbătorit împlinirea vârstei de 20 de ani. Acesta ar fi adunat peste 20 de persoane într-o vilă privată, iar atmosfera a fost întreţinută de maneliştii Costel Biju şi Tzanca Uraganu.

În filmările de la eveniment se vede că la ziua lui Selly s-au adunat mai mulţi petrecăreţi, deşi în actualul context pandemic organizarea de petreceri, fie ele şi private, este interzisă în România. "La mulţi ani pentru Selly al nostru", a spus manelistul Tzanca Uraganu înainte să îi dedice melodia "Sunt Johnny Nebunu", fredonată de Selly şi întreaga audienţă.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat, până la acest moment, proprietarul societăţii, un participant şi organizatorul evenimentului. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecţie individuală", se arată într-un comunicat transmis de Poliţia Ilfov.

Unele instituţii mass media de la nivel au încercat să ia legătura cu vloggerul, dar acesta nu a putut fi contactat. În schimb, tânărul a anunţat pe Instagram că va lămuri circumstanţele în care a avut loc evenimentul în curând.  

După ce videoclipurile de la petrecerea cu manelişti a lui Selly au ieşit la iveală mai multe persoane l-au criticat pe acesta, pentru că nu dă un exemplu bun adolescenţilor care-l admiră. Mai mult, unii îl ironizează pentru petrecerea cu manele după ce nu în urmă cu mult timp dădea lecţii sistemului de învăţământ românesc.