18 percheziţii domiciliare au avut loc miercuri în judeţul Bihor, în patru dosare ce privesc infracţiuni de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

"Din materialul probator administrat în prima cauză a reieşit că 5 persoane cercetate ar fi deţinut şi comercializat droguri de mare risc şi substanţe psihoactive, cunoscute generic sub denumirile de cristal, piatră sau zăpadă (3-CMC, 2-CMC şi 2 MMC), către consumatori, din municipiul Oradea.

Cercetările efectuate în celelalte trei dosare au stabilit că 3 persoane ar fi procurat, deţinut şi vândut, în mod repetat, substanţe interzise din categoria drogurilor de risc şi mare risc, către consumatori, din judeţul Bihor", se arată în comunicatele de presă transmise pe această temă de Poliţia Bihor şi DIICOT.

Informările nu conţin mai multe detalii, însă precizează că persoanele vizate de anchetă vor fi audiate la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Oradea.

La descinderi au luat parte şi "mascaţii" Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Bihor şi jandarmii bihoreni.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, mai precizează informările.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!