Vă mulțumim tuturor că ați rămas alături de noi timp de 23 de ani și ați ales să sprijiniți o afacere locală născută și dezvoltată în Oradea, cu capital 100% bihorean. Pe o piață cu o tendință accentuată de globalizare, datorită vouă, ne-am încăpățânat să rămânem printre puținele centre medicale cu capital local din județul Bihor.

Prin prisma acestui fapt, sprijinim dezvoltarea comunității noastre prin aportul de taxe și impozite ce rămân la bugetul local. 

Ne străduim să fim mereu la înălțimea așteptărilor pacienților noștri. Investim continuu în aparatură modernă pentru a le putea oferi servicii medicale la cele mai înalte standarde, la tarife accesibile și promoții avantajoase.

Centrul Medical Bioinvest oferă pacienților atât servicii medicale de laborator, cât și servicii de ambulator. Ne mândrim cu echipa noastră de peste 60 de medici specialiști ce oferă o gamă largă de servicii, printre care amintim: consultații medicale, ecografii diverse, intervenții de tip one-day surgery, endoscopii digestive (gastroscopie si colonscopie), chirurgie estetică și plastică, infiltrații PRP, EMG și EEG, cistoscopii, biopsii de prostată, ligaturi și alte servicii chirurgicale proctologice, și nu în ultimul rând tratamente inovative cu laser medical de ultimă generație (epilare definitivă, rejuvenare pielii și tratament al acneei, rozaceelor, hemagioamelor, pigmenților epidermali, onicomizei  și a altor leziuni vasculare).

„Te vrem sănătos ca să putem continua împreună dezvoltarea comunității noastre! De aceea, ca mulțumire că ne-ai ajutat să creștem alături de tine, revenim pentru al 4-lea an cu promoția pachetului de 15 cele mai uzuale analize la același preț de 99 lei, valabilă doar în luna Mai 2023. Investește în comunitatea ta prin alegerea serviciilor unor afaceri locale!”

În Oradea ne găsești la adresele:

-    Sediul central: Str. Roman Ciorogariu nr. 62  (P-ța Creangă, vis-a-vis de Peco).
-    Cartier Nufărul: Str. Ialomiței nr. 1 (vis-a-vis de bisericută)
-    Cartier Rogerius: Str. Transilvaniei nr. 20 (lângă Cireșica)

Iar în județ: 

-    Salonta, str. Str. 1 Decembrie nr. 6 (vis-a-vis de Hotel Slavia)
-    Marghita, str. Str. P-ța Independenței nr. 2 (vis-a-vis de Policlinică)
-    Aleșd, Str. Plopilor nr. 2

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!