Municipalitatea a achiziţionat un număr de 529 de bănci la preţul de 480 lei bucata de la firma S.C. Lavitex Prod S.R.L. din judeţul Prahova, spre a fi montate pe străzile orădene.

Joi dimineaţă a ajuns un lot de 240 de bănci, prilej cu care a şi început montarea lor pe străzile: Calea Aradului, intersecţie cu Octavian Goga (10 bucăţi), Calea Aradului intersecţie cu Vlădeasa (5 bucăţi), Calea Aradului intersecţie cu H.Ibsen (5 bucăţi), B-dul Decebal zona Bisericii Emanuel (10 bucăţi), Splaiul Crişanei (14 bucăţi), str. Meşteşugarilor, nr. 71 (8 bucăţi), în faţa Liceului Sportiv (5 bucăţi), zona Dragoş Vodă (12 bucăţi).

"Până la sfârşitul acestei săptămâni, băncile vor fi montate şi în restul locaţiilor, respectiv: Aleea Călinului, str. Războieni, str. Borsecului în locul de joacă, Onisifor Ghibu în locul de joacă, str. Agricultorilor la intersecţie cu F. Hubic în locul de joacă, , Mareşal Averescu zona promenadei, Pod Dacia zona Averescu, str. Principatelor Unite, B-dul Decebal", se arată într-un comunicat trimis joi de municipalitate.