Am intrat pe scena politică din judeţul Bihor cu un singur scop: acela de a deveni acea schimbare pe care fiecare comunitate de aici şi-o doreşte de decenii întregi deja.

Cu empatie, altruism, grijă şi responsabilitate am propus oameni noi, oneşti, deschişi, competenţi şi buni profesionişti în domeniile lor de activitate. Oameni cu o experienţă reală, verificabilă, în management-ul din sectorul privat. Oameni dispuşi încă din prima zi să facă sacrificii proprii pentru a putea aduce plusuri în administraţia publică. Oameni care au înţeles că primăriile şi consiliile trebuie să arate mai multă deschidere către cetăţeni, să se modernizeze, să devină transparente şi să devină vizionare, implementând strategii pe termen mediu şi lung.

Am propus mai departe proiecte şi programe reale şi realiste. Mii de ore de studiu. Mii de kilometri străbătuţi. Cea mai mare parte dintre ei, pe jos. Cu zâmbetul pe buze, printre oamenii. Ascultându-i atent, în primul rând, căci asta le-a lipsit cel mai mult cetăţenilor în ultimii ani. Să fie ascultaţi. Să fie întrebaţi, cu empatie şi altruism, care sunt dorinţele lor. Nevoile lor reale. Aşteptările lor faţă de o administraţie. Faţă de un primar. Faţă de un consilier. Faţă de o persoană implicată politic. Am dezbătut mai apoi. Planuri. Proiecte. Idei. Viziuni pe termen mediu şi lung. Împreună. Întotdeauna împreună, căci nicio politică publică nu are sens şi nu ar trebui să fie adoptată dacă nu a trecut întâi prin cel mai important filtru: cel al comunităţii.

Am făcut toate acestea pentru ca restart-ul administraţie să nu fie doar o promisiune, un vis ori un ideal ci o certitudine. O garanţie. O realitate de care să ne bucurăm. Tot împreună. Pentru ca hoţia din primării, incompetenţa, indolenţa, nepăsarea şi interesele proprii în detrimentul binelui comunităţii să înceteze în sfârşit şi să devină doar un vis urât aparţinând trecutului.

Acum e rândul tău. Şansa ta, mai mare ca niciodată, parcă. Îţi doreşti o schimbare reală pentru comunitatea ta. Vrei să fii unul dintre eroii care pun umărul la transformarea în bine a administraţiei locale şi judeţene. La deschiderea, transparentizarea şi apropierea lor faţă de oameni, dincolo de orice.

Duminică,  27 septembrie, fii parte dintr-un viitor mai bun care începe încă din prezent. Alege oameni care au înţeles că o administraţie e menită să servească cetăţeanul, nu să fie servită. Alege oameni care ştiu ce înseamnă responsabilitatea. Alege oameni care să reprezinte voci puternice ale societăţii civile. Voci care ştiu să nu tacă atunci când se încearcă subminarea legii. Atunci când pacte nefireşti stau să se întâmple în spatele cortinei. Atunci când o comunitate e sacrificată în detrimentul alteia. Voci care nu se tem să spună apăsat "ajunge!" sau "nu, nu veţi face asta!". 

Duminică, 27 septembrie, alege oamenii care sunt aproape de oameni. Votează candidaţii Alianţei USR PLUS pe toate listele! Pentru că totul pleacă de la oameni, fireşte.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România (parte a alianţei electorale "Alianţa 2020 USR PLUS"), cod unic de identificare: 21200251