Un motociclist a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile şi a fost amendat cu 3.400 de lei, după ce a fost filmat strecurându-se cu viteză printre barierele coborâte la o trecere peste calea ferată, şi mai mult, i-a arătat şi semne obscene mecanicului.

Potrivit Hotnews.ro, întâmplarea a fost surprinsă de camere de supraveghere amplasate la ieşirea din Arad, spre localitatea Horia. Imaginile arată cum motociclistul a depăşit o coloană de vehicule şi s-a strecurat printre barierele coborâte. Motociclistul a reuşit să evite la limită impactul cu locomotiva, iar după ce a trecut, tânărul s-a întors lângă calea ferată pentru a face cu mâna un gest obscen către mecanicul de locomotivă, momentul fiind vizibil după minutul 3,25.

Imaginile au fost surprinse vineri, iar după ce au ajuns în presă, poliţiştii l-au identificat pe teribilist, iar miercuri dimineaţă l-au amendat.

Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din localitatea Horia. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice cu suma de 2.900 de lei şi conform Legii 61/1991 - pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniţtii publice - cu suma de 500 de lei. Totodată, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.