Toţi fanii formaţiei Celelalte Cuvinte sunt aşteptaţi în spaţiul virtual pentru a urmări un eveniment muzical cât se poate de real şi de vibrant. Pe 18 decembrie, pentru a marca aniversarea a 40 de ani de activitate, rockerii orădeni se întorc la Timişoara, unde, într-un studio special amenajat, vor susţine un concert ce va fi transmis în direct pe platforma vStage.

Concertul aniversar va începe de la ora 20 şi va putea fi urmărit de oriunde. Fanii trebuie să cumpere în prealabil bilete de pe platforma iabilet.ro, acestea fiind puse în vânzare şi în format fizic în magazinele Flanco şi alte reţele. 

Înaintea concertului aniversar, liderul şi vocalistul formaţiei, Călin Pop, le-a transmis un mesaj tuturor fanilor, explicându-le că show-ul se transmite online dată fiind pandemia şi invitându-i "să ne bucurăm împreună de cei 40 de ani în care am fost alături unii de ceilalţi".

Celelalte Cuvinte este formată acum din Călin Pop, Leontin Iovan, Marcel Breazu, Ovidiu Roşu şi Marius Pop, fiul lui Călin, care de un an s-a alăturat legendarei formaţii.

Tot pentru a marca cele patru decenii de la primul concert – care a avut loc pe 13 decembrie 1981 la Casa Studenţilor din Timişoara – rockerii au lansat recent două noi piese, "Clepsidra fără nisip" şi "Aproape cerul". Acestea vor fi incluse pe un viitor album, cel de-al 11-lea din repertoriul trupei.

În preajma aniversării, BIHOREANUL a stat de vorbă cu Călin Pop, care a povestit despre începuturile trupei, dar şi despre câteva dintre momentele memorabile din palmaresul formaţiei Celelalte Cuvinte. Citeşte mai mult în articolul: Decenii de Cuvinte: Povestea emblematicei trupe orădene Celelalte Cuvinte, care împlineşte 40 de ani de existenţă (FOTO / VIDEO)