Tinerii sportivi ai secţiei de judo de la CSS LPS Bihorul Oradea au obţinut două clasări pe podium la întrecerile Finalei Campionatului Naţional Şcolar pentru cadeţi U18, desfăşurat în perioada 2 - 4 mai a avut loc la Sibiu.

Cel mai bun rezultat l-a obţinut Laurenţiu Mezei, în limitele categoriei 60 kg, clasat al doilea, şi care a intrat, astfel, în posesia medaliei de argint, devenind vicecampion naţional şcolar. Un alt rezultat bun l-a obţinut Vlad Luncan, la 50 kg, situat pe locul a III-a.

În apropierea podiumului, pe locul al V-lea s-au clasat însă şi George Popa, la 60 kg, Cristina Birta, în cadrul categoriei 52 kg, şi Ovidiu Purţan, la +90 kg
Antrenorii acestor sportivi sunt profesorii Aurelian Ciprian Fleisz, Alexandru Goncearenco şi Olimpia Ianc.

În paralel cu aceste întreceri, Sala de Sport din localitatea Borş a găzduit însă o competiţie de copii U 14, U 12 şi U 10, care a reunit la start 210 copii de la 12 cluburi din Romania, dintre care aproximativ 60 de sportivii au fost orădeni. Aceştia au reuşit să se remarce şi au izbutit să cucerească 56 de locuri pe podium. Dintre acestea 18 au fost pe cea mai înaltă poziţie.

Dintre remarcaţii sportivilor de la CSS LPS Bihorul - Liberty la ediţia a II-a a Memorialului "Mihai Debreceni" au fost: Robert Boldiş, Alexandru Popa, Alex Creţ şi David Varga, la U14, Ghenadie Bivol, Denis Borza, Raul Bodea, Andrei Pontoş şi Daniel Fazekas, la masculin U12, Jesica Filip, Adriana Barani şi Carina Jurcă, la feminin U12, David Moş, David Popa şi Raul Bodea, la masculin U10, Bianca Popa, Adriana Barani şi Flavia Groza, la feminin U10. Toţi aceştia

În clasamentul pe cluburi, de departe, pe primul loc s-a situat LPS CSS Bihorul - Liberty, cu 157 de puncte, pe locul II, Drumaru Bistriţa, cu 44 de puncte, iar pe locul III, la egalitate, AS Viitorul Borş şi Unio Satu Mare, cu câte 33 de puncte.