Continuă să apară situații de infectare cu virusul Covid-19 în judeţul Bihor. În 24 de ore, mai precis de marţi dimineaţa până miercuri dimineaţa, au fost diagnosticate nu mai puţin de 8 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, cele mai multe din această săptămână, arată sursele BIHOREANULUI.

Amintim că luni dimineaţa au fost raportate 3 noi îmbolnăviri, în timp ce marţi dimineaţa erau 4 noi îmbolnăviri. Numărul cazurilor noi s-a dublat de pe o zi pe alta, astfel că miercuri dimineaţa au fost raportate 8 cazuri noi în Bihor. 

De la debutul pandemiei, în Bihor au fost confirmate în total 562 de persoane infectate cu Covid-19. Dintre acestea, 450 s-au vindecat până în prezent, iar 19 persoane infectate au decedat. 

Miercuri, în judeţ erau înregistrate 93 de cazuri active, iar în Spitalul Municipal din Oradea, spital Covid, se aflau internate 130 de persoane (bolnavi şi suspecţi). 

Numărul persoanelor din centrele de carantină este, în continuare, în scădere, ajungând la 47, asta după ce, din 15 mai, bihorenii care se întorc din străinătate nu mai sunt nevoiţi să intre în carantină instituţionalizată, ci sunt trimişi în izolare la domiciliu.