Îţi doreşti siguranţă financiară? Află chiar astăzi care sunt cele 8 decizii care îți pot schimba radical viața. Provident îl aduce la Oradea pe cunoscutul trainer de finanţe personale Eusebiu Burcaş, care îţi va oferi sfaturi și idei personalizate despre ce trebuie să ai mereu în vedere pentru a-ţi asigura sănătatea financiară. Aici vei afla ce impact bugetar au hotărârile majore din viața ta.

Cele opt decizii care îți marchează viața financiară răspund la opt întrebări: Care sunt cele mai mari costuri financiare din viaţă? Cum poți influenţa viitorul financiar al copiilor tăi? Care sunt cele mai importante decizii financiare din viaţa ta şi a copiilor tăi? Cum îți influenţează aceste decizii bugetul personal și viitorul financiar? Ce să faci dacă ai luat o decizie greşită în trecut? Cum să ieși din zona de disconfort financiar? Ce însemnă sănătate financiară personală şi cum o obții? Cum măsori prosperitatea și cum folosești aceste decizii pentru a o construi?

Eusebiu Burcaş îţi va răspunde la toate aceste întrebări, oferind totodată sfaturi și soluții punctuale de optimizare a bugetului personal, de economisire și de obținere a siguranței financiare. Accesul la seminarul de astăzi este gratuit, în limita locurilor disponibile. Evenimentul susţinut de Provident Financial Romania face parte dintr-un program amplu de educație financiară și antreprenorială desfășurat la nivel național de compania de credite de consum.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe SigurantaFinanciara.ro, iar dacă îţi vei face cont şi  vei fi în sală la seminarul "Cele 8 decizii care îţi marchează viaţa financiară" vei putea câştiga un curs online avansat, susţinut de Eusebiu Burcaş.

Accesează centrul tău complet de resurse de educație financiară și antreprenorială, află care este programul Caravanei „Cele 8 decizii care îți marchează viața financiară" și anunţă-ţi prietenii din celelalte oraşe cum pot obține siguranța financiară!

Provident se implică în dezvoltarea comunităților și economiei locale, Bihor fiind unul dintre cele mai importante județe în strategia de dezvoltare a companiei la nivel regional. Sucursala din Oradea a Provident este operațională din anul 2010 și numără în prezent 20 de angajați. Compania colaborează cu aproximativ 100 de agenți independenți din județ și numără aproape 7.000 de clienţi activi.

(ADVERTORIAL)