Orădencele sunt invitate cu ocazia zilei de 8 martie să participe la spectacolul "E primăvară, doamnelor", eveniment ce va avea loc de la ora 18 la Filarmonica de Stat Oradea, iar intrarea este liberă.

Programul va conţine momente muzicale susţinute de Orchestra Rapsodia Bihoreană a Şcolii de Arte Francisc Hubic, solistul Florian Chelu alături de Alexandrina Chelu, violonistul Florin Avram şi mulţi alţii. Totul va culmina cu un moment de recital de poezie al actorului Emil Sauciuc. "Vrem să dedicăm acest spectacol festiv tuturor femeilor cu ocazia lunii martie", a precizat miercuri într-o conferinţă de presă preşedinta Uniunii Femeilor Bihor, Mioriţa Săteanu.

"Ne-am gândit să facem un concert, un spectacol cu o paletă mai variată cu muzică populară, cultă şi simfonică", a adăugat directorul Filarmonicii de Stat Oradea, Todor Albert.

Evenimentul este organizat de Uniunea Femeilor Oradea în colaborare cu Trupa Iosif Vulcan a Teatrului de Stat Oradea, Şcoala de Arte Francisc Hubic şi Filarmonica de Stat Oradea.

Laviniu Kovacs