ERA Park Oradea îţi face vara şi mai frumoasă! În perioada 12-25 iulie, centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 va oferi nu mai puţin de 900 de premii în cadrul campaniei "Premii asortate pentru zile relaxate". În plus, vei avea ocazia să câştigi şi unul dintre cele 4 leagăne suspendate puse la bătaie!

Pentru a te înscrie în "cursă" trebuie să faci cumpărături în valoare de minimum 300 de lei pe un singur bon fiscal din orice magazin al ERA Park sau să cheltuieşti cel puţin 400 de lei în hypermarketul Carrefour Oradea ERA. Prezintă-te cu bonul fiscal la Punctul de Informare în aceeaşi zi, învârte "roata norocului" şi vei primi pe loc unul dintre cele 897 de premii speciale, care includ accesorii pentru plajă (sacoşe, genţi termoizolante, prosoape), gadgeturi moderne (căşti, încărcătoare wireless, boxe bluetooth) şi chiar accesorii de masă pentru grădină (recipient pentru răzuire legume, cană cu capac "to go" sau un set olivieră).

Mai mult, toţi participanţii vor fi înregistraţi automat în tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre cele 4 mari premii: leagăne suspendate, pentru momente relaxante şi pline de bucurie.

Pentru a sărbători şi mai mult spiritul verii, te aşteptăm şi sub cupola ERA Park, unde vei găsi o zonă "instagramabilă", amenajată pentru relaxare, cu şezlonguri confortabile şi verdeaţă, în colaborare cu Mobexpert, partenerul nostru de încredere.

 În plus, pentru cei mici, am pregătit o zonă de joacă specială.  

Pentru mai multe informaţii şi detalii complete, te rugăm să consulţi regulamentul campaniei, disponibil pe site-ul nostru oficial, www.era-oradea.ro.

Te aşteptăm!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!