Cei 400 de absolvenţi de la specializările Contabilitate şi Informatică de gestiune, Informatică economică, Drept şi Management au sărbătorit vineri finalul perioadei de studiu.

Printre cei care i-au susţinut şi le-au urat succes s-au aflat rectorul Universităţii AGORA, prof. univ. dr. Mişu-Jan Manolescu, decanul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Economice, prof. univ. dr. Adriana Manolescu, şi prof. Carolina Lagos Aguirre, directoarea Departamentului de Inginerie al Universităţii Andres Bello din Chile.

Un moment aparte al festivităţii de absolvire a fost discursul acesteia din urmă. Profesoara a povestit că, în copilărie, a locuit timp de 5 ani în ţara noastră şi le-a vorbit studenţilor şi absolvenţilor în limba română.

Încurajându-i pe tinerii absolvenţi, Carolina Lagos Aguirre s-a declarat foarte ataşată de români şi, ca dovadă, a şi rostit, în încheiere, două versuri de Mihai Eminescu, în aplauzele tuturor: "Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie / Ţara mea de glorii, ţara mea de dor".

Manifestarea a conţinut şi un spectacol pregătit de grupul "AGORA Artistic Group", reprezentat de studentele Cristina Romocea, Nagy Kinga şi Lăcrimioara Deac.

Alte momente speciale au fost discursurile decanilor de an, dar şi ale şefilor de promoţie Dorina Manci Cărciumaru, care a absolvit cu 9,82 Ştiinţe Economice, şi Anamaria Ţenţ, care a terminat Dreptul cu media 9,12. La final, cei mai buni absolvenţi le-au înmânat colegilor cu un an mai mic "cheia succesului".