Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu a anunţat marţi, că o şoferiţă din comuna Lunca s-a ales cu dosar penal în urma unui accident rutier produs luni după amiază pe DN 76 în localitatea Drăgăneşti, soldat cu rănirea unei persoane.

"Autoturismul în care se afla şi victima, condus de femeia de 61 ani (un Logan - n.r.), s-a angajat în depăşirea unui autotren condus regulamentar, în timp ce din sens opus circula un alt autovehicul", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Pentru a evita coliziunea cu autoturismul care venea din sens opus, şoferiţa Loganului a forţat reintrarea pe banda sa de circulaţie, moment în care a acroşat colţul stânga faţă al autotrenului părăsind astfel partea carosabilă şi răsturnându-se în şanţ pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

"În urma evenimentului rutier, o femeie de 43 de ani, pasageră în autoturismul condus de şoferiţă, a fost rănită şi transportată la Spitalul Beiuş pentru îngrijiri medicale", a mai spus subcomisarul Alina Dinu.

Mihai Mateaş