Un adolescent din Oradea, elev în clasa a IX-a, este în al noulea cer după ce a reuşit să-l întâlnească pe jucătorul secolului Cristiano Ronaldo la finalul meciului dintre Portugalia şi Franţa din grupele Euro 2020, disputat miercuri seara la Budapesta.

Bogdan Leş este, la rându-i, jucător de fotbal, iar Cristiano Ronaldo este idolul său. La meciul final din grupa F a Euro 2020, Bogdan a mers cu un grup de prieteni, însoțiți de un tutore. "Şi-a dorit foarte mult să meargă la meci. Cristiano Ronaldo este idolul lui. I-am făcut o împuternicire la notar", explică Anca, mama băiatului, care spune că nici ea, nici tatăl lui Bogdan nu au ştiut ce va urma. 

La finalul partidei dintre Portugalia şi Franţa, încheiată 2-2 şi cu calificarea celor două echipe pentru fazele următoare ale Campionatului European 2020, Bogdan a reuşit să păcălească forţele de ordine şi a pătruns pe gazon, unde jucătorii şi membrii celor două echipe tehnice se salutau şi se felicitau reciproc.

El a reuşit să ajungă chiar până la fotbalistul său preferat, starul portughez Cristiano Ronaldo, care l-a prins părinteşte de după cap pe băiatul care avea lacrimi în ochi de bucurie. Din imaginile surprinse de fotografii acreditaţi se vede cum Ronaldo i-a făcut semn unui om de securitate să nu intervină în forţă, înainte ca băiatul să fie totuşi luat şi dus de pe teren, alături de alţi "temerari" care au reuşit să pătrundă în zonele interzise spectatorilor. 

Imaginile cu întâlnirea dintre tânărul fan şi Ronaldo se distribuie pe internet, inclusiv pe populara reţea Tik Tok, folosită în special de adolescenţi. Şi Bogdan se mândreşte cu noua sa cunoştinţă, publicând pe conturile de Facebook şi Instagram fotografii cu momentul în care l-a cunoscut pe Ronaldo.

"Este foarte fericit. Noi am avut emoţii după ce am aflat. Din fericire nu a păţit nimic, dar a trebuit să dea nişte declaraţii la Poliţie", spune mama tânărului.

Pe Instagram, tânărul a spus că a fost reţinut timp de mai multe ore, însă apoi i s-a dat drumul să vină acasă.